در انجام جراحی، چه زیبایی و چه درمانی به دلیل اینکه تحت بیهوشی عمومی و کامل انجام میشود، باید نکات و موارد متفاوتی بررسی شود چرا که بیهوشی کامل میتواند برای برخی افراد شرایط و موقعیتهایی را ایجاد کند که سلامت فرد درخطر جدی قرار بگیرد. به همین دلیل افرادی که به بیماریهای خاص مبتلا اند، باید بیش از باقی افراد تحت مراقبت باشند.
به علاوه ابتلا به برخی بیماریهای خاص میتواند، شما را از انجام برخی جراحیها باز دارد به همین دلیل بهتر است پیش از انجام هر نوع عمل جراحی ای، بهترین جراح بینی در اصفهان دکتر مینا نجارزاده را به طور کامل در جریان وضعیت سلامت و بیماری خود قرار داده و اطمینان حاصل کنید که جراحی بینی و بیماری های خاص هیچ تداخلی با بیماری شما ندارد. برای پاسخ به پرسشهای شما در این باره تصمیم گرفتیم تا مطلب امروز را به بررسی ارتباط بین جراحی زیبایی بینی در اصفهان و بیماریهای خاص اختصاص دهیم.
آیا دیابت شما را از انجام عمل زیبایی بینی باز میدارد؟
بله، سطوح بالای قند خون میتواند بر نیرو و قوای بدن شما برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی اختلال ایجادکند ، زیرا در ابتدا شما عزیزلن را در دسته جراحی بینی و بیماری های خاص قرار می دهد همچنین دوره بهبود و ریکاوری را طولانی میکند. برای دریافت مشاوره، ضروری است که با بهترین جراح زیبایی بینی در اصفهان دکتر نجارزاده که میتواند برای کاهش عوامل خطر با شما همکاری کند، اقدام کنید. داشتن بدنی سالم قبل از رفتن به هر نوع جراحی زیبایی به خصوص جراحی بینی بسیار مهم است. پس اگر فردی از دیابت رنج میبرد، کنترل آن قبل از جراحی بسیار مهم است.
توجه: برای انجام جراحی بینی، یک بیمار دیابتی باید وزن طبیعی بدن خود را حفظ کند و نباید به انسولین وابسته باشد.
هنگامی که بدن شما با سطح قند خون کنترل نشده روبرو میشود و فردی تحت عمل جراحی زیبایی بینی قرار میگیرد، رگهای خونی کوچکی که پوست شما را تغذیه میکنند آسیب میبیند و بهبودی بسیار دشوار میشود و نهایتاً احتمال بروز عفونت را افزایش میدهد.
پس میتوان نتیجه گرفت که اگر از دیابت رنج میبرید مراقبتهای پزشکی برای شما یک مقدار پیچیده میشود؛ ولی نسبت به اینکه درگیری شما خفیف است یا شدید ممکن است، تأثیر دیابت بر جراحی شما متفاوت باشد. اگر بیمار تحت روشهای طولانی، فشرده و تهاجمی قرار گیرد که شامل چندین محل برش است، به زمان بهبودی طولانیتری نیاز دارد. برای کنترل خطر بروز عفونت بعد از عمل باید سطح قند خون خود را کنترل کنید؛ میتوانید تمرینات ورزشی و دارو را به طور منظم انجام دهید تا چشمانداز بهبودی بسیار بهتری داشته باشید. بهترین کار در چنین موقعیتی، مراجعه و مشاوره گرفتن از پزشک متخصص برای جراحی بینی و بیماری های خاص است. پس حتماً قبل از انجام و یا حتی اقدام برای جراحی با متخصص غدد و همچنین زیبایی در این باره مشورت کرده و تصمیم در این خصوص را به ایشان بسپارید.
صرع
به دلیل اینکه نمیتوان به طور مشخص و دقیق گفت که بیمارانی که با صرع دست و پنجه نرم میکند، دقیقاً کجا و کی دچار حمله میشوند، از نظر جراحی یا بیهوشی مانعی ندارد. با این حال، ممکن است حمله به دلیل استرس یا هیجان در حین عمل رخ دهد و خطر جدی بیمار را تهدید کند به همین دلیل انجام هیچ جراحی داوطلبانه ای را به این بیماران توصیه نمیکنیم مگر اینکه ضروری باشد و خطری طی جراحی بینی و بیماری های خاص جان آن ها را تهدید نکند.
آسم
بیماری آسم زمانی است که راههای هوایی نسبت به عوامل محیطی حساس هستند و تورم در راههای هوایی و غشایی وجود دارد. این تورم گاهی اوقات جریان هوا را مسدود میکند و باعث ناراحتی تنفسی میشود. به این دورهها حملات آسم میگویند. از آنجایی که در جراحی بینی از بیهوشی عمومی استفاده میشود، ممکن است فرد به دلیل هیجان و استرس و یا به هر دلیلی دچار حمله آسم شود که یک خطر تهدید کننده برای زندگی فرد رخ میدهد. این خطرات غیر قابل چشم پوشی هستند و موجب میشوند تا جراحی انتخابی را برای بیماران آسم توصیه نکنیم.
کم خونی شدید درمان نشده
بیش از 400 نوع کم خونی مختلف وجود دارد که به سه گروه تقسیم میشوند: کم خونی ناشی از از دست دادن خون، کم خونی ناشی از کاهش تولید گلبولهای قرمز خون و کم خونی ناشی از تخریب گلبولهای قرمز. همه این ها میتوانند در طی جراحی بینی و بعداً در دوره نقاهت مؤثر باشند. اما با همه این توضیحات به طور کلی کم خونی یک بیماری شایع و رایج تلقی میشود که به راحتی قابل تشخیص است و به راحتی با قرصهای آهن درمان میشود.
بیمارانی که کم خونیشان آنقدر شدید است که جراحی او را با خطر جدی مواجه کند، بسیار کمیاب هستند و اصولا این دسته از افراد باید نگران پروسه جراحی بینی و بیماری های خاص خود باشند و در ابتدا آن را درمان کنند. اگر سابقه کم خونی دارید یا فکر میکنید ممکن است آهن پایینی داشته باشید، حتماً این موضوع را با پزشک در جلسه مشاوره خود در میان بگذارید. ممکن است لازم باشد قبل از جراحی آزمایش هموگلوبین انجام دهید. اگر سطح آهن شما پایین است، ممکن است مکمل آهن پیشنهاد شود.
آیا جراحی بینی و بیماری های خاص در بیماران قلبی امکان پذیر است؟
رینوپلاستی خطر کمی برای بیماران قلبی دارد اما به هر حال باید با پزشک جراح در مورد آن صحبت کرد. در واقع اگر نگران جراحی بینی خود هستید و از خطرات بعد از جراحی میترسید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که با جراح بینی خوب در اصفهان دکتر نجارزاده در مورد نگرانیها و خواستههای خود صحبت کنید. خوشبختانه جراحی بینی نسبت به سایر جراحیها خطرات بسیار کمتری دارد و عوارض آن بسیار نادر است و اغلب به طور کامل بدون هیچ گونه عوارض جانبی انجام میشود.
به یاد داشته باشید که اگر در انتخاب جراح خود دقت کافی داشته باشید و اطلاعات کافی در مورد جراحی بینی به دست آورید جای نگرانی نیست و می توانید تحت جراحی بینی و بیماری های خاص قرار بگیرید. زیرا انتخاب جراح زیبایی مناسب به شما کمک میکند مطمئن شوید که او بیشترین اقدامات پیشگیرانه را برای شما انجام میدهد. جراح شما قطعاً از شما سؤالاتی در مورد سابقه بیماری قلبی شما خواهد پرسید. در صورت لزوم، از شما خواسته میشود که به متخصص قلب خود مراجعه کنید تا آزمایشات لازم را برای کاهش خطر جراحی انجام دهد.
چرا بیماران قلبی برای جراحی بینی باید به متخصص قلب مراجعه کنند؟
به طور کلی برای بیمارانی که مشکلات قلبی خفیف دارند نیازی به این کار نیست. اما رینوپلاستی برای بیماران قلبی با علائم شدید و خاصتری نیاز به تحقیق و آزمایش بیشتری دارد. به همین دلیل است که پس از معاینه توسط پزشک، از شما خواسته میشود تا برای اطمینان بیشتر به متخصص قلب خود مراجعه کنید.
در این راستا متخصص قلب شما پس از معاینه و آزمایشات کامل، نتیجه مورد نظر را برای جراح شما ارسال میکند. او در این نامه نظر خود و خطرات جراحی را به اطلاع همکار جراح خود میرساند. در صورت عدم وجود مشکلات پیچیده و حاد میتوان این جراحی را به راحتی انجام داد. اما اگر تصور میشود که این جراحی خطرات جبران ناپذیری برای شما به همراه دارد، این جراحی برای شما انجام نمیشود.
اگر داروهایی مانند داروهای انعقاد خون مصرف میکنید، جراح گوش و حلق و بینی از شما میخواهد که مصرف آنها را برای مدتی متوقف کنید. داروهایی مانند آسپرین و ایبوپروفن خون را رقیق میکنند. این داروها میزان خونریزی را افزایش میدهند و روند بهبودی را کند میکنند.
اگر آریتمی قلبی دارید، میتوانید از یک جایگزین خود در زمان عمل استفاده کنید: بی حسی موضعی. با این روش میزان خونریزی در حین جراحی بینی به حداقل میرسد. اگر جراح شما از بیماری آگاه باشد، در صورت بروز هرگونه مشکل به راحتی میتواند آن را کنترل کند.
در یک نتیجه گیری کلی در پاسخ به این موضوع که آیا جراحی بینی و بیماری های خاص برای بیماران قلبی خطرناک است یا خیر باید گفت که جراحی بینی برای بیماران قلبی به خودی خود خطری برای بیماران قلبی ایجاد نمیکند. با این حال، از آنجایی که اکثر جراحیهای بینی شامل بیهوشی عمومی است، اگر از بیماری قلبی رنج میبرید، حتماً با جراح رینوپلاستی حاذق در اصفهان دکتر نجارزاده صحبت کنید. زیرا جراحی بینی تحت بیهوشی ممکن است به قلب شما فشار بیاورد و برای شما مضر باشد.