جستجو

جراحی بینی شکسته

فهرست مطالب

جراحی بینی شکسته درواقع گزینه ای درمانی است که در اسرع وقت باید به آن رسیدگی شود تا از مشکلات بعدی که ممکن است به دلیل این شکستگی به وجود آیند جلوگیری به عمل آید. همچنین، عمل بینی شکسته فرصتی است تا بتوانید نقص‌های زیبایی بینی خود را نیز که به هر دلیلی از انجام آن صرف نظر کرده بودید، طی یک جراحی بینی در اصفهان به صورت درمانی و زیبایی برطرف نمایید. اگر در بینی خود شکستگی دارید و درمورد گزینه‌های درمانی تان مردد هستید، تا انتهای مقاله بهترین جراح بینی اصفهان دکتر مینا نجارزاده با ما همراه باشید تا پاسخ سؤالات خود را به طور کامل دریافت کنید.

جراحی بینی شکسته - دکتر مینا نجارزاده

 

جراحی بینی شکسته در اصفهان

عمل بینی شکسته درواقع یک فرایند بازسازی است که شامل تنظیم موقعیت استخوان‌ها و غضروف بینی جهت اصلاح شکل و عملکرد آن می‌باشد. این جراحی به طور معمول تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود و برش‌های ان می‌تواند در داخل یا خارج از بینی ایجاد شود.

علائم شکستگی بینی

شکستگی بینی یک نوع رایج آسیب صورت است و زمانی ایجاد می‌شود که غضروف یا استخوان بینی شکسته و یا از جای خود خارج شده باشد. این مسئله می‌تواند به دلایل مختلفی به وجود آید مانند آسیب بدنی ناشی از ورزش، دعوا، افتادن و یا تصادف ماشین. بینی شکسته از طریق چند ویژگی که برخی از آنها در زیر آورده شده است، شناسایی می‌شود.

  1. قرمزی و کبودی
  2. تنفس مشکل
  3. بدشکلی بینی
  4. ورم: ورم اطراف بینی و چشم
  5. درد: از معمول‌ترین علائم یک بینی شکسته درد می‌باشد که شدت آن می‌تواند از خفیف تا شدید بوده و اگر بینی لمس شود یا به آن فشاری وارد آید، درد نیز بیشتر می‌شود.
  6. در بعضی موارد نیز وقتی بینی لمس یا جابه جا می‌شود، صدای خاصی ایجاد می‌کند
  7. خونریزی بینی: این خونریزی می‌تواند فوراً بعد از آسیب بینی به وجود آید یا چند روز بعد اتفاق بیفتد

البته باید درنظر داشته باشید که هر خون دماغی مربوط به شکستگی بینی نبوده و خونریزی بینی می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد بنابراین دانستن دلایل اصلی این واقعه بسیار حائز اهمیت است.درنهایت بهترین و مهم‌ترین راه برای تشخیص شکستگی بینی مراجعه به متخصص مربوطه و انجام آزمایشات موردنیاز مانند تصویربرداری سی تی اسکن می‌باشد.

چرا تشخیص سریع شکستگی بینی ضرورت دارد؟

اگر شکستگی بینی شدید باشد، باعث ایجاد چند شکستگی دیگر شده باشد و یا بیش از 14 روز بدون درمان مانده باشد، ممکن است تنظیم دستی بینی دیگر امکان پذیر نبوده و عمل جراحی تنها راه تنظیم و اصلاح فرم این عضو باشد. نکته حائز اهمیت آن است که اگر موارد فوق شامل حال شما می‌شود و یا تنفستان سخت است نباید جراحی را به تأخیر بیندازید چرا که این کار فقط باعث پیچیده‌تر شدن روند جراحی، طولانی‌تر شدن دوره بهبودی و ریسک بالاتر بروز عوارض می‌شود.

فرایند عمل جراحی بینی شکسته با دکتر نجارزاده

این جراحی بسته به نیازهای بیمار و همچنین پیچیدگی فرایند می‌تواند تحت بیهوشی ملایم و یا بیهوشی عمومی انجام شود. اگر بینی شما شکستگی دارد، این مورد نه تنها تجربه‌ای دردناک است؛ بلکه از لحاظ کارکردی و یا زیبایی شناختی نیز برای شما مشکل ایجاد می‌کند. بسته به نوع شکستگی و نتایج دلخواه به طور کلی دو نوع عمل بینی شکسته وجود دارد:

رینوپلاستی

این مدل جراحی بینی بیشتر برای تغییر ظاهر آن به کار می‌رود. اگر بینی شما چندین شکستگی دارد و یا آسیب وارده به شدت ظاهر بینی را دچار مشکل کرده است، این نوع جراحی پیشنهاد می‌شود. علاوه بر درمان آسیب‌های موجود، رینوپلاستی به تقویت زیبایی و یا اصلاح بدفرمی‌های مادرزادی بینی نیز کمک می‌کند. یکی از جنبه‌های مهم این جراحی آن است که فرایند کلی مناسب شخص تعیین می‌شود به این صورت که جراح بینی خوب در اصفهان دکتر نجارزاده ابتدا ساختار صورت شما را بررسی کرده، توقعاتتان را در نظر گرفته و در نهایت یک برنامه مشخص برای جراحی شما پیشنهاد می‌کند که با ویژگی‌هایتان تناسب داشته باشد.

سپتوپلاستی

تیغه بینی – دیواره نازکی که سوراخ‌های بینی را از یکدیگر جدا می‌کند – ممکن است به دلیل شکستگی ایجاد شده، آسیب دیده باشد و یا از جای خود منحرف شده باشد. اگر این مسئله درمان نشود، انحراف تیغه می‌تواند مانع تنفس نرمال شده و به طور بالقوه محل مناسبی برای عفونت‌های متعدد شود. تمرکز سپتوپلاستی بر تنظیم مجدد این تیغه می‌باشد که مسیرهای هوایی را باز کرده و احتمال عوارض بعدی را نیز کاهش می‌دهد.

برای هر دو فرایند ذکر شده به طور کلی دو روش باز و بسته جهت دسترسی به استخوان‌ها و غضروف بینی وجود دارد. در روش بسته برش‌ها داخل بینی ایجاد می‌شوند در حالی که در روش باز این برش‌ها در قاعده بافت جداکننده سوراخ‌های بینی به وجود می‌آید. در این مرحله جراح، استخوان‌ها و غضروف بینی را شکل داده تا بتواند مشکلات ساختاری ناشی از آسیب ایجاد شده را اصلاح کند. بسته به شدت شکستگی بینی جراح ممکن است غضروفی را حذف یا اضافه کند و همچنین احتمال دارد از استخوان قسمت‌های دیگر بدن برای بازسازی بینی بهره ببرد.

بعد از این که تغییرات موردنیاز انجام شد، پوست و بافت‌های بینی سرجای خود برگردانده می‌شوند و سپس بریدگی‌ها بخیه زده می‌شوند. معمولاً عمل جراحی شکستگی بینی بین 2 الی 3 ساعت زمان می‌برد؛ هرچند جراحی‌های پیچیده‌تر ممکن است طولانی‌تر نیز بشوند.

فواید عمل بینی شکسته تحت نظر دکتر نجارزاده

  • جراحی بینی شکسته می‌تواند هم فواید درمانی و هم زیبایی داشته باشد. در ادامه به فوایدی چند از عمل شکستگی بینی خواهیم پرداخت.
  • این فرایند به طور کلی ظاهر بینی را بهبود می‌بخشد و تناسب آن را با صورت افزایش می‌دهد که در نتیجه به قرینگی بیشتر چهره کمک می‌کند
  • اگر بینی شکسته باعث انحراف تیغه و یا گرفتگی مسیر هوایی شده باشد، یک جراحی موفق می‌تواند با حل این مسائل تنفس فرد را نیز بهبود بخشد.
  • از طریق بهبود تنفس، جراحی بینی شکسته می‌تواند احتمال مشکلات تنفسی، عفونت سینوسی و همچنین مشکلات خواب را کاهش دهد.
  • عمل شکستگی بینی همچنین می‌تواند از افتادگی آن جلوگیری به عمل آورد؛ بخصوص در مواردی که این شکستگی شدید و یا چندگانه است.

جراحی شکستگی بینی همچنین برای دستیابی به اهداف زیبایی نیز کاربرد دارد به عنوان مثال برای کاهش یا افزایش سایز بینی، صاف کردن پل بینی، کاهش اندازه پل بینی، در صورت ترکیب با آلارپلاستی شکل سوراخ‌های بینی را اصلاح می‌کند و در صورت ترکیب با رینوپلاستی نوک بینی، اندازه نوک آن را کوچک می‌نماید. در نهایت با اصلاح فرم بینی، عمل جراحی بینی شکسته درواقع ظاهر کلی چهره را نیز بهبود می‌بخشد که در نتیجه باعث افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس فرد می‌شود.

دکتر مینا نجارزاده-dr-minanajarzadeh.com
دکتر مینا نجارزاده

دکتر مینا نجارزاده ، متخصص گوش و حلق و بینی و آندوسکوپی سینوس در اصفهان ، با بیش از ده سال تجربه در زمینه جراحی زیبایی بینی و صورت فعالیت می‌ کنند. ایشان با تکیه بر دانش و تجربه خود و همچنین استفاده از تکنیک‌ های مدرن ، به بهبود شکل ظاهری بینی و صورت زیبا جویان می پردازند و خدماتی با کیفیت و حرفه ‌ای را به بیماران خود ارائه می ‌دهند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تازه های پزشکی :
اشتراک گذاری:
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x