جراحی زیبایی بینی در اصفهان ممکن است به دلایل مختلفی انجام شود ، برخی با اهداف زیبایی و برخی درمانی به سراغ این جراحی می روند. گاهی مادرانی که به تازگی زایمان کرده اند و یا تصمیم به بارداری دارند در مورد رابطه جراحی بینی و بارداری سوال می کنند. در چنین مواردی ، باید شرایط خود را به طور کامل با دکتر مینا نجارزاده ، بهترین جراح بینی اصهان و همچنین متخصص زنان خود در میان بگذارید تا بهترنی تصمیم ممکن را بگیرید.
برای بانوان همراه با آزمایشات عمومی قبل از چراحی بینی ، آزمایش بارداری هم گرفته می شود ، تا جراح از باردار نبودن فرد اطمینان حاصل کند. شاید برایتان سوال شود که دلیل این حساسیت به خرج دادن پزشک چیست؟
دوره بارداری ، بازه بسیار حساس و مهمی است چرا که علاوه بر سلامت مادر ، سلامت و جان یک طفل در حال شکل گیری هم مطرح است و در حالت عادی ، مادران باردار از مصرف بسیاری از داروها ، مواد غذایی و هرچیزی که به نوعی بر کودک اثرگذار باشد و یا حتی فعالیت های مختلف هم بازداشته می شوند چه رسد به داروهای قوی و ریسک هایی شامل جراحی.
در این مقاله قصد داریم تا از زبان بهترین جراح بینی اصفهان ، دکتر مینا نجارزاده به تمامی سوالاتی که به حوزه جراحی بینی و بارداری مربوط می شود پاسخ دهیم ؛ بنابراین اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که به فکر عمل بینی هستید اما یا باردارید یا تصمیم به بارداری دارید ، پیشنهاد میکنیم تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
آیا جراحی بینی و بارداری امکان پذیر است؟
اگر قصد انجام جراحی بینی در دوران بارداری را دارید ، مهم است که در مورد خطرات احتمالی آن با دکتر نجارزاده صحبت کنید. جراحی بینی در بیمارستان و تحت بیهوشی کامل انجام می شود و به هیچ عنوان نباید این داروهای قوی به جنین انتقال پیدا کند چرا که ریسک آن هم برای مادر (احتمال واکنش و حساسیت به دارو بیهوشی وجود دارد) و هم برای جنین بسیار بالاست.
به طور کلی انجام هیچ گونه عمل جراحی در دوران بارداری توصیه نمی شود زیرا خطر آسیب رساندن به جنین وجود دارد و اکثر جراحان معتقدند که انجام جراحی زیبایی در دوران بارداری سلامت نوزاد را به خطر می اندازد و بهتر است چند ماه پس از زایمان برای انجام عمل زیبایی بینی صبر کنید.
جراحی بینی در اصفهان قبل از بارداری با دکتر نجارزاده
رینوپلاستی روشی است که شامل مراحل قبل و بعد از عمل جراحیست ؛ بنابراین ، برای آماده سازی و بهبود ، باید یک روند تدریجی دنبال شود. به عبارت دیگر ، روند بهبودی بینی زمان زیادی می برد ، بنابراین برای خانم هایی که قصد باردار شدن دارند ، مهم است که بدانند چه رابطه ای بین جراحی بینی و بارداری وجود دارد و دوره نقاهت آن ها چه زمانی به پایان رسیده است تا بتوانند برای بچه دار شدن اقدام کنند.
اکثر جراحان زیبایی بینی معتقدند که پس از یک دوره بهبود زخم ها و سفت شدن غضروف ها می توان برای بچه دار شدن اقدام کرد. دوره نقاهت پس از جراحی در افراد مختلف از یک تا دو ماه متفاوت است. به گفته متخصصان ، زنانی که قصد باردار شدن دارند می توانند یک ماه پس از جراحی بینی برای بارداری اقدام کنند.
هیچ دلیل پزشکی خاصی برای تداخل با بارداری پس از اتمام دوره نقاهت وجود ندارد. بسیاری از جراحان ادعا می کنند که حاملگی در بهبود بینی پس از عمل زیبایی بینی اختلالی ایجاد نمی کند. و شما می توانید به محض قطع مصرف داروهای تجویز شده پس از جراحی بینی یا طبق توصیه پزشک متخصص زنان و زایمان باردار شوید.
به طور کلی از لحاظ علمی ، زمان انتظار برای باردار شدن پس از جراحی بینی به روند بهبودی شخصی و داروهایی که مصرف می کنید(معمولاً یک آنتی بیوتیک و داروی ضد درد تجویز می کنند که دو داروی قوی هستند که در هنگام تلاش برای باردار شدن نباید در سیستم بدن وجود داشته باشند) بستگی دارد پس حتما با پزشک زنان و جراح خود در این خصوص مشورت کنید تا مشاوره ای متناسب با شرایط بدن خودتان بگیرید.
برای گرفتن نتیجه بهتر از جراحی بینی و بارداری ، بهتر است بعد از جراحی بینی زمانی باردار شوید که تورم بینی برطرف شده و فرم بینی قابل مشاهده است ، زیرا ممکن است بینی شما مجدداً نیاز به جراحی داشته باشد ، مثلاً بعد از جراحی بینی اصلی نوک بینی را به سمت بالا بالا ببرید تا نتیجه نهایی بهتر شود.
آیا فرم بینی جراحی شده بعد از بارداری دستخوش تغییرات دائمی می شود؟
خبر خوب این است که نتایج رینوپلاستی شما به گونه ای طراحی شده است که در طول و بعد از بارداری با موفقیت حفظ شود. اگرچه معمولاً بینی پف کرده و از داخل و بیرون شروع به تورم می کند ، این علائم همه عوارض جانبی طبیعی هستند که پس از بارداری خود به خود برطرف می شوند. اگر دچار مشکل تنفسی ناشی از تورم شدید ، همیشه در اسرع وقت به دنبال مراقبت های پزشکی باشید
جراحی بینی در اصفهان بعد از بارداری
شیر مادر: صبر کردن تا پایان بارداری برای انجام جراحی زیبایی بینی می تواند اطمینان حاصل شود که شیر مادر تحت تأثیر استرس یا داروی بیهوشی استفاده شده در طول عمل قرار نمی گیرد.
ایمنی: اگر تحت جراحی بینی و بارداری قرار بگیرید ، عوارض حین جراحی یا نقاهت ، مانند عفونت یا خونریزی ، می تواند خطرات بیشتری را هم برای شما و هم برای جنین در حال رشد شما ایجاد کند.
بهبودی: تغییرات هورمونی در دوران بارداری می تواند بر روند بهبودی بدن شما و نتایج جراحی شما تأثیر بگذارد که موجب دشوار شدن مرحله بهبودی بینی می شود.
شیردهی: شیردهی بعد از جراحی بینی ممکن است امکان پذیر نباشد یا به دلیل استرس وارده بر بدن و استفاده از داروهای بیهوشی و مسکن در حین عمل ممکن است مشکل باشد.
دوره نقاهت: در دوران بارداری ، اولویت ها و برنامه شما ممکن است تغییر کند و پیدا کردن زمان برای جراحی و دوره نقاهت (که ممکن است چندین هفته بعد از جراحی طول بکشد) ، دشوارتر باشد.
چرا جراحی بینی در زنانی که به تازگی زایمان کرده اند توصیه نمی شود؟
در صورتی که به تازگی زایمان کرده اید ، بدن شما به اندازه افراد عادی سالم نیست و انجام عمل جراحی در این مدت می تواند آسیب های جدی و طولانی مدتی بر سلامت شما داشته باشد. در طول عمل جراحی بینی ، پزشک از بیهوشی استفاده می کند. پس از پایان جراحی ، پزشک برای تسکین درد و کمک به بهبود سریعتر زخم ، استفاده از آنتی بیوتیک را برای شما تجویز می کند. استفاده از تمامی این داروها بر کیفیت شیر یا از طریق شیر مادر به طور غیرمستقیم بر نوزاد تأثیر می گذارد.
بنابراین ، بانوان بعد از زایمان می توانند پس از حداقل 12 تا 15 ماهگی نوزاد در حالی که نوزادتان را از شیر گرفته اید و با شیر خشک تغذیه کرده اید ، جراحی زیبایی بینی انجام دهند . به این طریق می توان تا از سلامت مادر و نوزاد اطمینان حاصل کرد . اگرچه جراحی بینی و بارداری همراه با شیردهی می توان انجام داد ، اما در روزهای اول تحت دارو درمانی قرار می گیرید و به طور کلی تغذیه بعد از جراحی بینی تغییر خواهد کرد ، به همین دلیل بیماران شیرده باید با پمپاژ و ذخیره شیر مادر برای مدت زمانی که پزشک متخصص زنان و زایمان توصیه می کند ، آماده شوند.
نکته مهم
برای خانم های جوانی که برای اولین بار است که حس فوق العاده مادر شدن را تجربه می کنند ، از بین بردن این حس زیبا با جراحی و استرس در دوران نقاهت توصیه نمی شود. این استرس و اضطراب ممکن است از طریق شیر مادر نیز به کودک منتقل شود